agilityshopen

Agilityshopen.se är ett nystartat småländskt familjeföretag med målsättning att leverera marknadens mest prisvärda agilityhinder med unika lösningar. Besök oss gärna på www.agilityshopen.se

agilityshopen_tradera

Historia

Då vi själva skulle köpa in agilityhinder och slalom för egen träning, såg vi snabbt att det fanns två kategorier att välja mellan. Antingen “hemmautrustning” i enkel plast till lågt pris eller “tävlingsutrustning” i metall till högt pris. Vi började undersöka möjligheten att hitta lokala tillverkare för att på småländskt vis få så mycket som möjligt för pengarna. Sagt och gjort! Därefter sålde vi snabbt första beställningen på tio agilityhinder till vår lokala klubb, Värnamo brukshundklubb till förmånligt pris.

Vision

I samma stund formades tanken på en webbshop, där man på enkelt sätt kan beställa produkter som levereras utan mellanhänder, fortfarande med målsättningen att kunden ska få så mycket och så bra som möjligt för pengarna. Med hinder från agilityshopen.se får alla en möjlighet att träna hemma med professionell utrustning till marknadens bästa priser. Vi startar webbshopen med ett fåtal produkter och kommer successivt att bredda vårt sortiment.

Design

Våra produkter är godkända för officiella agilitytävlingar (dock ej träningsslalom) och har praktiska detaljer som ger dej rätt förutsättningar både att träna på hemmaplan och att tävla. Våra kunder är både du som vill ha bra utrustning till bra pris hemma för att träna och klubbar som köper utrustning till sina tävlingar. Bor du i närheten av Värnamo finns möjlighet att hämta beställningen direkt från lagret och då slippa transportkostnader. I annat fall skickar vi leveransen med posten.

Välkomna att göra din beställning, antingen i webbutiken eller via kontakt på e-post eller telefon!

 

Vi som äger webbshopen är Thomas, pappa till Emma som tävlar i agility med sin springer spaniel Meggie och Catherine, uppfödare av svart mops och staffordshire bullterrier, Queen Lawless kennel