Om oss

Queen Lawless
SE UCH SV V-12 Ezetha´s Schoolgirl. Foto: Jesper Zander

I utkanten av Apladalen i Värnamo bor vi, Catherine och Ulf, med våra mopsar. Vi har också några mopsar hos fodervärd samt är delägare till två ryskfödda mopsar tillsammans med Borzan´s kennel.

Vi har många års hunderfarenhet och har haft staffe sedan 2005, då Lola flyttade in hos oss. 2009 skaffade vi vår första mops, Vera som nu har flyttat till Kalmar. Sedan  dess har mopsfamiljen utökats med några till. Till familjen hör också fyra vuxna barn och även barnbarn.

Till vardags har vi “vanliga” jobb: jag, Catherine, är områdeschef på Värnamos kommunala bostadsbolag Finnvedsbostäder och Ulf arbetar som innesäljare på dörrfabriken Nordan AB i Bor.

Mesta delen av  fritiden kretsar kring hundarna och kontakt med hundkompisar och valpköpare, men det blir lite tid över till barn och barnbarn också.

Uppfödning

Vi ägnar oss åt hunduppfödning  av mops (främst svart) samt tidigare även staffordshire bullterrier  i liten skala på hobbynivå och ställer ofta ut våra hundar och deltar i diverse tävlingar och evenemang.

Fritiden ägnas gärna åt promenader, träning, utställning, kurser mm. Jag har läst SKK:s uppfödarutbildning och Mopsordens uppfödarutbildning och kan titulera mej diplomerad uppfödare. Jag rekommenderar utbildningen varmt åt andra hundintresserade, inte bara uppfödare. Vi är anslutna till SKK och följer SKK:s och jordbruksverkets riktlinjer i alla avseenden. Vår uppfödning är godkänd av länsstyrelsen och SKK:s kennelkonsulent.

Målsättning

Vår målsättning med kennelverksamheten är att i liten skala i lugn och trygg hemmiljö föda upp friska och mentalt sunda hundar, som följer rasstandard, allt enligt SKK:s regler. Vi är måna om att ha bra kontakt med våra valpköpare och finns som stöd och support i den omfattning man önskar. Att föda upp hundar att älska är vår passion!

agilityshopen

agilityshopen_tradera

Vi driver  företaget Agilityshopen.se och säljer, genom webbshop eller direkt hämtning vid lagret i Värnamo, hopphinder, slalom och inlärningsslalom. Besök gärna vår sida www.agilityshopen.se

 

Mopsorden och Värnamo brukshundklubb

Vi är anslutna till rasklubben Mopsorden och betalar ett års medlemskap till våra valpköpare. Vi är också aktiva styrelsemedlemmar i Värnamo brukshundklubb. Värnamo BK

 

Hälsa på

Välkommen att hälsa på för att träffa oss och våra hundar, ifall du är intresserad av att eventuellt köpa valp. Telefonnummer hittar du under kontakt.

Queen Lawless på sociala medier

Besök gärna vår facebookgrupp Queen Lawless kennel, med massor av bilder och uppdateringar kring våra valpar och vuxna hundar. Vi finns också på Instagram, queenlawlesskennel