Gränna, rasspecialen 2013

Rasspecialen i Gränna var en upplevelse att besöka! 352 anmälda hundar gjorde utställningen till den största staffeutställningen i Europa. Bra jobbat, Svenska staffordshirebullterrierklubben! Resultat kommer på ssbtk.se

Vi fick solig, fin helg i vackra Gränna, Lola, mopsarna och husse och matte. Bella och pojkarna var hemma med hundvakt. Tack, Bindi och husse för hjälpen!

Lolas resultat, då hon ställdes ut som utställningens äldsta tik (fyller tio år i augusti) kan vi tala tyst om… Vi hade tränat på allt, trodde jag…. Momentet ”engelsk manlig domare kollar sura Lola i munnen”, hade vi dessvärre helt missat! Lola tyckte att domaren var för närgången, morrade till och så åkte vi ut lika fort som vi kom in i ringen. Pinsamt, naturligtvis, men vi vet ju om att hon inte gillar utställningar. Efter att bett domaren om ursäkt för Lolas beteende, så gick vi och köpte glass i hamnen och tog ett svalkande dopp samtidigt som vi njöt av utsikten mot Visingsö.

2013-07-06, rasspecial Gränna 027

2013-07-06, rasspecial Gränna 030

 

Queen Lawless Honey Honey, Leia, besökte utställningen och det blev ett kärt återseende med fina, lilla Leia och mycket hundprat med hennes matte och husse.

2013-07-06, rasspecial Gränna 022

2013-07-06, rasspecial Gränna 025

Vi träffade också Gandhi, pappa till våra små valpar. Gandi lät sej villigt fotograferas och är lika fin som vanligt!