Mopsvalpar vintern 2019, inga valpar…

Tyvärr visar röntgen på att Emma inte är dräktig. Vi är så ledsna över att inte få denna efterlängtade valpkull, där så många fina valpköpare väntat på just sin valp. Det som ändå glädjer oss är att Emma är pigg och frisk och helt oberörd. Vi kommer att para om henne med Iron vid nästa löp och innan dess också para några av våra andra tikar.

Vi ser gärna att du som är intresserad av en valp från vår kennel håller fortsatt utkik på vår sida för information. Vill du inte vänta så rekommenderar vi att söka en mopsvalp via SKK:s sida Köpa Hund.se eller via vår rasklubb Mopsorden, där några kullar ligger ute.

Våra valpar är vid leverans:

Registrerade i SKK

Fullt försäkrade i Sveland (försäkringen tas över av köparen)

Veterinärbesiktigade (ej äldre än sju dagar)

Id-märkta med chip

Avmaskade tre gånger

Följande medföljer:

Stamtavla från SKK

Medlemsskap i rasklubben -Mopsorden (ett år)

Pärm med valpens papper, stamtavla och information

Valppaket från Royal Canin med mat mm

Sele, filt, leksaker

Support av oss som uppfödare så länge man önskar. Vi ser stort värde i att följa våra valpar och att kunna vara ett stöd i små och stora frågor som rör hunden, allt för att hundägandet ska kännas tryggt och bra. Vi ordnar valp- och kennnelträffar regelbundet.

Vi är anslutna till SKK och Mopsorden och följer alla gällande regler för uppfödare. Ett års medlemskap i Mopsorden ingår. Vår kennel är godkänd av Länsstyrelsen och SKK:s kennelkonsulent. Vi anordnar valp- och kennelträff och finns som support för våra valpköpare så länge man önskar.

Ring oss gärna för mer information om våra mopsar, valpar och våra krav på valpköpare. Catherine 0706-128038 (efter kl 18). Mail: queenlawless@live.se

11179951_10205666530013968_6392999905970456688_n

Astrid1

lillemor 8 veckor