Mopsvalp hane, fodervärd sökes

Våra fantastiska sommarvalpar, en hane kvar

Den 7 juni  fick vår fawnfärgade mopstik Bea sina valpar, fyra svarta hanar, en fawn hane, en svart tik och en fawn tik.

Systern  Frideborg stannar hos oss i vår kennel, Frank, en svart hane finns att tinga till rätt familj, övriga har hittat fina familjer redan. I första hand söker vi köpare inom en tremilsradie från Värnamo, och säljer då Frank med bibehållen avelsrätt. Kravet är att man är hundvan och beredd att träna inför utställning mm.

Det finns också möjlighet att köpa Frank till fullt pris, om man i första hand är intresserad av ett helt ägande.

Frank är en frisk, pigg och glad liten kille, som är uppväxt i vår familj tillsammans med våra övriga hundar. Han är social, van att gå i  koppel samt (nästan) rumsren. Föräldrar är Borzan´s Ironman och Queen Lawless Tuttan (Bea).  Båda föräldrarna har lämnat friska fina valpar tidigare.

Välkommen att höra av dej om du är intresserad  och vill veta mer.

Catherine 0706-128038, catherine.steiner@live.se

Våra valpar är vid leverans:

Registrerade i SKK (valpköparen registrerar till Jordbruksverket)

Fullt försäkrade i Sveland (försäkringen tas över av köparen)

Veterinärbesiktigade (intyg ej äldre än sju dagar)

Id-märkta med chip

Avmaskade tre gånger

Miljötränade, vana i olika miljöer bland vuxna, barn och andra hundar

Följande medföljer:

Stamtavla från SKK

Medlemsskap i rasklubben -Mopsorden (ett år)

Pärm med valpens papper, stamtavla och information

Valppaket från Royal Canin med valpfoder mm

Sele, koppel, filt, tandborste och tandkräm, öronrengöring,  leksaker mm

Support av oss som uppfödare så länge man önskar. Vi ser stort värde i att följa våra valpar och att kunna vara ett stöd i små och stora frågor som rör hunden, allt för att hundägandet ska kännas tryggt och bra. Vi ordnar valp- och kennelträffar regelbundet.

Vi är anslutna till SKK och Mopsorden och följer alla gällande regler för uppfödare. Ett års medlemskap i Mopsorden ingår. Vår kennel är godkänd av Länsstyrelsen och SKK:s kennelkonsulent. Vi finns som support för våra valpköpare så länge man önskar.

Vår uppfödning är mopspliktig, då kenneln är registrerad som företag.

Ring oss gärna för mer information om våra mopsar, valpar och våra krav på valpköpare. Catherine 0706-128038 (efter kl 18). Mail: catherine.steiner@live.se

Vi ser gärna att du som är intresserad av en valp från vår kennel längre fram i tiden håller fortsatt utkik på vår sida för information. Vill du inte vänta så rekommenderar vi att söka en mopsvalp via SKK:s sida Köpa Hund.se eller via vår rasklubb Mopsorden, där våra kullar ligger ute.

11179951_10205666530013968_6392999905970456688_n

Astrid1

lillemor 8 veckor

Att föda upp hundar att älska är vår passion