Vår staffe Lola har nu lämnat oss

Vår underbara staffordshire bullterrier Age of Empires Lawless, kallad Lola, har nu lämnat oss. Lola blev 12.5 år gammal och har skänkt oss oändligt med kärlek varje dag sen hon kom till oss. Hon var stamtik i vår kennel, som började med uppfödning av staffordshire bullterrier 2006 och vårt kennelnamn Queen Lawless är från vår drottning Lola. Med sitt lugna sätt och sin förmåga att visa kärlek har hon omvänt många hundrädda med åren. Vi har skojat om att ”ifall vi kunnat kopiera Lola, så skulle vi kunnat ge bort henne till hundratals personer som velat köpa henne”!

Lola fick två valpkullar och hennes valpar Bella och Bindi samt Bellas valp Daisy har sedan fått sammanlagt sju valpkullar. Sammanlagt tre generationer staffar, vilket vi är väldigt glada och stolta över. Vi har under åren träffat många fina människor och valpköpare och vi vet att Lolas hjärta och sinne lever kvar och glädjer andra!

Lola, Bella och Daisy

2016-03-14, Lola 142

Vi har nu tagit ner staffeskylten och ägnar oss endast åt uppfödning av mops. Livet går vidare och vi fokuserar nu på vår lilla uppfödning av glada, aktiva mopsar! Men vem vet, det kanske flyttar in en staffe igen i framtiden…